Kemiš sa suzama u očima i knedlom u grlu ispričao: Uhvatio sam je sa Draganom Stojkovićem Bosancem i razvod je morao da se desi! Bili smo dobri drugovi a onda ovo… (FOTO)

Situacija na sceni je takva da stalno mozemo da čujemo neke razne novosti koje su nam došle sa scene a tiču se naših poznatih ličnosti. Kao što ste vidjeli mi sada govorimo o harmonikašu Miroljubu Kemišu koji je pored toga što je kompozitor i aranžer. Svi znaju da je on u jako sretnom braku sa pjevačicom Zoricom Brunclik i o njihovom braku mnogi su govorili.

Da li ste znali da Zorica nije prva supruga kompozitora. NAIME KEMIŠ JE prije Zorice isto imao brak sa pjevačicom, Vesnom Zmijanac ali taj brak nije trajao toliko dugo a mediji su radili sve na tome da saznaju kakvi su to detalji iz tog odnosa. Kemiš i Vesna su se rastali prije 30 godina a o njihovom braku i njihovom kraju niko nije htio da govori. Zorica i Kemiš su se upoznali kada je Kemiš konačno bio slobodan a 1987. godine odlučio je progovoriti o svemu i o tome kako je Zorica iz cijelog tog odnosa pretrpila nepravdu zaista veliku.

Naime situacija je takva bila da je njeg Vesna prevarila sa jako dobrim i bliskim prijateljem Draganom Stojkovićem Bosancem a on je prije svega bio njihov saradnik ali i dobar priajtelj. KAko je i sam Kemiš rekao nije mogao ni da vjeruje da će se on umješati u odnos.