Mene Lild više nikada neće vidjeti: Kada je našla ovo u piletu život joj se zgadio! Zarekla se da nikada više pojest neće meso (FOTO)

Jasno nam je da se svakom moze desiti da se kupi neka namirnica u marketu a da na kraju shvatimo da je toj nekoj namirnici istekao rok trajanja ili se pokvatilo a ono što se desilo ovoj djevojci iz Velike Britanije je toliko odvratno da je odlučila sada da podijeli iskustva sa svojiam jer je ovo jako loše pa je radi svega ovoga odlučila i da prestane jest meso. Ona je bila pozvana na večeru kod svoje prijateljice a prije toga u Lidl je kupila pile za 3.99 funti a mislila je da to bude večera. Pile je spremila po uputama sa većice i stavila ga u rernu. NAkon sat vremena ga izvadila i krenula da isječe.

Tako je ona u unutrašnjosti pileta pronašla vjerovali ili ne nožicu koja je toliko odvratna bila da je odmah povratila kada je sve to vidjela. Dodala je da je prije nego li je stavial pile da se peče nije vidjela nogicu ali kada je ugledala nakon pečenja zgadilo joj se sve a posebno jer joj je piletina sve do sada omiljena bila. Kaže da se zalila lidl a od njih je odmah dobila odgovor gdje im je jako žao jer je imala tako loše iskustvo te da odmah su kontaktirali dobavljača i čeka se odgovor za deset dana.