Ovo je upozorenje poznatog hvatača zmija: OVE dvije vrste nisu bezopasne, izlaze na prve zrake sunca a nakon kišnih dana su aktivne! AKO ih vidite ovo odmah uradite (FOTO)

Kako ste i sami mogli sada da vidite u nastavku ovog našeg članka mi govorimo o zmijama a znamo da ova tema nije svima toliko draga i omiljena. Bilo koje priče povezane sa zmijama ljudima nekako utjera strah u kosti jer i sama pomisao da se desi blizak susret sa ovim hladnokrvnim gmizavcem vam moze zalediti krv u zilama. Tako znamo da na svijetu ima mnogo zmija posebno onih otrovnih a otrov je takav da za kratko vrijeme može da ubije čovjeka. NA svu sreću naše podrućje nije poznato po mnogim zmijama otrovnicama. Imamo ih jako malo koje mozemo i sami prepoznati. KAko je ljetno vrijeme one se naravno tada najviše pojavljuju pa onda se pojave i razne priče od ljudi koji govore o susretima sa njima!

Bjelouške su zmije koje možemo naci u cijeloj Srbiji od Vojvodine pa dole niže. oVO SU ZMIJE KOJE SE PRESVLAĆE  apokazatelj su bijele oči a koza se mijenja jednom godišnje Najčešće su kod bunara gdje je vlaga i u rijakama i blizu sahtova.