Odlučila sam da se povučem sa estrade a razlog je najljepši na svijetu! Rada Manojlović podijelila predivne vijesti, radi nje svi plaču (FOTO)

Kada se govori o pjevačici Radi Manojlović mi smo do sada imali priliku da je upoznamo u takmičenju Zvezde granda i ona je bila dio uspješne generacije i zaista je imala super mjesto i tako se probila u estradi.

Njenoj popularnosti je tada potpomogla i njena ljubavna veza sa mladim kolegom Milanom Stankovićem sa kojim je ona nekoliko godina bila u vezi i zaista su tada bili jako mladi i nisu uspjeli ni da podnesu pritisak koji je stavljen ispred njih i nakon toga se desio raskid koji nije bio baš najbolji,
Nakon toga ona opet stupa u vezu sa kolegom Harisom Berkovićem iz Bosne i Hercegovine i tada su svi čekali da se desi vjenačnje a oni su raskinuli a svi su govorili da je razlog tome Milan sa kojim se ona ponovo zbližila.

Pjevačica ništa nije komentarisala ovo u javnosti nego se odlučila posvetiti svojoj karijeri i svaki dinar koji je zaradila je ulozila u to. Tako je u nekoliko navrata gvoroila da ima veliku želju da kupi nekretniinu jer ne moze više da bude podstanar a li čini se da je blizu ispunjenja svoje zelje. Napravila je i neke radikalne promjene na poslovnom putu ali i saradnju sa menadžerom je prekinula pa je na to mjesto stavial sestru i sada joj naravno dosta više i novca ostaje.