Potresna ispovjest Zorice Brunclik: Niko nije znao da ovakav pakao ona prolazi! Ona se svako veče moli Bogu DA UJUTRO se probudi živa! Tuga (FOTO)

SadKoncertom na Tašmajdanu koji je organizvan Zorica Brunclik obilježit će svoj 67. rođendan i sada  50 godina uspješne karijere. To je naravno bilo korak po korak jer je ona iz siromaštva vinula sama do vrha i naravno rekla je da planira da bude gore još i sada je progovorila i o nekim odnosima. u mnogo čemu je ona šampion te da često zna da bude na jednom mjesto kada se radi o muzici ali u ljubavi tu premca nema. poznatoo je svima da je ona u braku sa harmonikašem Miroljubom Aranđelovićem Kemišem sa kojiim je odlučila da napravi svoj zivot kao iz bajke a tu su i njeni nasljednici Zlata, MArija, Miljana i njen sin Đorđe i svi idu svojim putem i ponosna je majka na njih.

 

Zorica je nedavno otkrila koja je to njena velika želja i onda je rekla : “Imala sam želju da upoznam patrijarha PAvla ali on je nažalost umro. Da sam imala kuću sa stepenicama kao što je to bilo u filmovima sa velikom dvoranom a sada mi je svejedno jer valja tu obrisati prašinu SAn mi je isto mercedes kabriolet. Suprug mi je htio kupiti al u tom trenutku mi umire majka i ja se nisam oporavila dugo i nisam vozila. Sada mi je zelja da se ujutro probudim i hvala Bogu na tome da me ništa ne boli.