Nema ni kupatila ni šporeta: Evo kako izgleda kuća u kojoj je rasla Seka Aleksić!

Seka Aleksić otkrila je da nikada neće zaboraviti mjesto u kojem se rodila i kuću u kojoj je rasla. Iako je imala težak život, nikada nije zaboravila odakle je krenula njena karijera, te navodi da svako treba da cijeni ono što ima u životu, bez ozbira ako nam to izgleda malo.

Kada smo posjetili Sekino rodno mjesto, svako od njenih komšija imao je samo lijepe riječi za nju, hvalili su je, te istakli da je izdigla se iz blata i uspjela sama u onome što je danas. Komšije su nam otkrile kako je njema majka Ibrima u teškim uslovima odgojila nju i njenog brata.Mnogo vremena su proveli u jednoj staroj i oronuloj kući.

 

 

”Seka je sa majkom i bratom prvo živjela u jednoj sobi koja se nalazila u školi, ali nje više nema. One tu nisu imale ništa, ni šporet da se ugriju, niti kupatilo. Morale su kupati se u školskom dvorištu, a na strunjačama su spavali. Cijela porodica je više bila gladna nego što su bili siti. Kasnije im je jedan komšija dao kuću da stanuju, ali i ona je bila stara.”- ispričao je jedan od komšija.

”Iako nikada nisu imali novca, Seka je uvijek bila raspoložena i sa osmijehom na licu pozdravljala komšije dok je prolazila ulicom. Svi u komšiluku su je jako voljeli. U školi je bila odličan učenik, a kad god je imala priliku željela je da pjeva. Drago nam je kad vidimo kako je uspjela u životu. Ona zaslužuje sve najljepse , baš kao i njena majka koja je uspjela u teškim vremenima da izvede Seku i njenog brata na pravi put.”- završio je komšija.

 

 

Seka je samo jedan od primjera koje trebamo slijediti, a znači da nikada ne trebamo odustati, čak i kada nam je najteže u životu, jer poslije svake loše situacije doći će neka ljepša i bolja.