Region u šoku! Hitno hospitalizovana Karleuša!

Svaki dan smo u prilici da čitamo razne vijesti iz svijeta i regiona i uglavnom se radi o lošim vijestima i crnoj hronici, da više ništa ne može da nas iznenadi. Svaki minut možemo da očekujemo nešto, a niko od nas ne zna šta ga čeka u narednom periodu.

Sada vam donosimo vijesti sa naše estradne scene, koja je svakim danom na meti raznih novinara i paparaca. Od njih možemo da vidimo razne informacije, a često se dešava da pročitamo i neke informacije koje nisu istinite.

 

 

Prema pisanju mnogobrojnih medija iz Srbije, jedna od poznatih pjevačica Olja Karleuša , morala je biti hitno hospitalizovana i već nekoliko dana nalazi se na Univerzitetskom kliničkom centu u Beogradu, gdje joj ljekari ukazuju pomoć. Prema njihovim navodima, pjevačica se nalazi na odjeljenju pulmologije.

Olja je istakla da je bila na Kopaoniku i da joj je tamo bilo čarobno, te da je čovjeku nekada potrebno da se odmakne od svega i da uživa u prirodi. Pitali su je oko čega se najviše svađa sa suprugom, a ona je rekla da su zajedno već sedamnaest godina i da se uglavnom raspravljaju oko gluposti. Svi mi imamo svoje uspone i padove, pa bez obzira koliko budemo zajaedno, nekad ne možemo ni sebe da gledamo, a naročit ljude oko sebe.

 

 

Istakla je da priprema novu pjesmu koja će biti veliko iznenađenje svima, te da niko nije očekivao da će ovako nešto ona da izda. Ostaje nam da vidimo šta je to pripremila