NEVJEROVATAN RASKOŠ – POGLEDAJTE KAKAV ŽIVOT IMA NAŠA ZVIJEZDA

Danas vam donosimo priču o jednoj velikoj folk zvijezdi sa našeg područja. Riječ je o Dragani Mirković. U svom privatnom životu poznata je po svojoj pedantnosti i pažnji koju upućuje na praćenje detalja. Vodi računa uvijek o tome šta nosi u bilo kojoj situacijij. Poznata je po tome što se u potpunosti sređuje pa čak iako treba samo do obližnje trgovine da kupi malo namirnica. Šminkanje i sređivanje je obavezno za nju. Trenerke i šorcevi ne dolaze u obzir, takvi odjevni predmeti u njenom ormaru ne postoje.Ona već godinama živi u Beču, te u svoj dom ne pušta nepoznate ljude i medije.

Na početku pandemije je popustila i upustila u svoj dom medije, a oni su bili iznenađeni njenim raskošnim domom. Posjeduje veliku vilu za čije svakodnevno održavanje je potrebno 11 osoba. Tu živi sa svojim suprugom, i sa dvoje djece. U nastavku vam pokazujemo slike njenog doma. Draga ima zaposlenih 5 spremačica, koje svakodnevno sređuju i spremaju njenu vilu.

Već smo spomenuli koliko Dragana pazi na detalje i veliki je čistunac što čini ovaj posao malo teži njenom osoblju. Živi u kompletnom raskošu. WC joj je ukrašen mnoštvom Swarowski kristala.