On je bio prva Cecina ljubav! Voljela ga puno prije Arkana! POGLEDAJTE kako on danas izgleda, njegova supruga blista bolaj od Cece milion puta (FOTO)

Kada se spomene ime Svetlana Ceca Ražnatović jasno je svima da je ona žena koja je uspjela da uradi dosta toga za sebe- Ona je na sceni odavno od 80-tih godina i tada se pojavio prvi hit Cvetak zanovetak i tada je uspjela da stigne odmah na sami vrh estrade. Pjesme koje je pjevača tada Žitorađanka je osvojila region cijeli i svima je odmah jasno bilo da će ona da postane velika zvijezda.

NAkon određenog vremena upoznala je Arkana koji je mnogo joj pomoga što se tiče same javnosti. Njegovi poznanici su radili sve da se medijske kuće okenu njoj, da njene pjesme slušamo stalno na TV postajam i radio stanicama. Stoga su svi počeli da govore da je mnogo vole i da je uspjela.

Svi su mislili da je njen prvi muškarac bio Arkana li to nije istina. ona je bila i sa Harijem Bosancem koji je bio vlasnik mnogi Švicarskih disktoreka i kako se govorilo veliku ljubav je imao prema njoj. Ali bila je i sa Vladanom Lukićem koji je poznati Srpski nogometaš koji je io poznat u generacijama Crvene Zvezde.