Da li ste znali da Brena ima nesuđenu kćerku! Ne zivi blizu majke a ona je sakrila i nikada nije pokazala u javnosti! Kada vidite slike šokirat će te se (FOTO)

Lepa Brena je dugo godina na estradi preko 30 godina i mnogo se o njoj govori o njenoj intimi. ona je tokom bivše Jugoslavije bila jako popularna i mnogi je vole te je smatraju da je uvijek bila posebna i da je od prvog pojavljivanja u javnosti dobila velike simpatije.

U braku je sa Bobom Živojinović i sa njim je u braku dobila dva sina , Stefana i Viktora a sa njima je rastao i sin iz Bobinog prvog braka Filip. Mnogi su mislili da je Brena njegova biološka majka jer ona nikada nije odvajala njega od svoje porodice. Brena je inače rodom iz Tuzle a sa porodicom je zvijela i u Brčkom gdje je odrasla i uvijek je govorila da za svojoj porodici zahvalna za sve.

Njena sestra Faketa je dugo godina u Kanadi sa svojom porodicom ali su naravno kao sestre jako bliske i skoro svaki trenutka koju mogu provode skupa. Faketa je ovog ljeta stigla Breni u posjetu i sa njom njena kćerka Majda koja zaista lici i majci i svojoj tetki.