VELIKO slavlje u porodici Jelene Tomašević: Objavila sliku sa stomačićem na Instagramu! Tatica sreću ne može da sakrije (FOTO)

Svjesni smo da u zadnje vrijeme nema toliko lijepih informacija a jednostavno oko nas je dosta crne hronike. Naime sada se govori o nečemo nešto ljepše jer na je svima dosta crne hronike afera i svađa koje se dešavaju među zvijezdama i naravno da dosta problema i među njima ima. Radi toga svjesni smo da mali procenat prijateljstva je između glumaca i pjevača.

Mi sada ćemo da govorimo o jednom jako poznatom bračnom paru a to je Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić koji su zajedno dosta vremena ali mi nikada do sada nismo mogli da vidimo da se kod njih dešavaju neke svađe ili da su ikada u javnosti govorilo o razvodu. Svoju ljubav su ljubomorni čuvali za sebe a rijetko su kada u javnostu govorili o nekim negativnim stvarim.

Sada se Jelena odlučila malo aktivirati i na muzičkom planu pa je nedavno imala i nastup u Kruševu tačnije u Makedoniji i to je koncert bio u čast nastradalog Tošeta Proeskog. Na njemu je bilo mnogo izvođača sa kojim je Toše tokom zivota sarađivao i moglo se vidjeti da je Jelena se t pojavila sa malim stomakom.