Ovo je jedina porodična slika: Pogledajte Nikolijinog oca i Vesninu najveću ljubav! I DANAS FATALAN i zanosan muškarac (FOTO)

Prije nekoliko dana šokirala je sve vijest kada se pojavila da je pjevačica narodne muzike Vesna Zmijanac loše što se tiče njenog zdrastvenog stanja i ona se podvrgnula operaciji kada je ugradila bajpas i na svu sreću prema riječima kćerke Nikolije ona se osjeća sada dosta bolje.

Tako je Vesna u samom jeku svoje popularnosti bila u 80-tim godinama kada je svaka pjesma koju je ona izbacila bila veliki hit a smatrana je tada jednom od najljepših i najzgodnijih pjevačica sa scene. Kada se radi o njenom privatnom zivotu, udala se za Kemiša koji je sada decenijama u braku sa njenom kolegicom Zoricom Brunclik ali je njihova veza jako kratko trajala i nakon samo tri godine razveli su se.

Nakon Kemiša ponovo se desio brak sa Vlado Jovanovićem koji je u to vrijeme radio na marketingu Radio TV Srbije a osjećao je prema njoj veliku ljubav i poštovanje i prema njenom poslu pa je donio odluku da njene pjesme na državnoj televiziji i njen spot bude pušteno na informativnoj emisiji Dnevnik.

U svom braku su dobili kćerku Nikoliju koja je Vesni jedino dijete a Vlada se poslije ozenio i dobio dvoje djece. Nikolija je jednom prilikom rekla da je odrastala ništa joj nije nedostajalo iako je imala razvedene roditelje i to joj je jako smetalo i htjela je da joj roditelji budu ponovo zajedno.