Sinovi Žike Jakšića ne mogu da zadrže suze: Zar je moguće da im je otac ovo uradio! VELIKA TUGA (FOTO)

Kako su mediji u Srbiji saznali poznati voditelj i muzičar Žika Jakšić je odlučio da bi bilo najbolje da se naprave neki drastični potezi u životu pa je on tako u želji da sve što je stekao tokom svog zivota ode u pravi ruke odlučio je da napravi testament. To je toliko rastužilo njegove sinove. Nakon što se razveo od Dijane Paunović Žika je jedno vrijeme zivio sam ali onda u njegovu vilu dolazi i sin koji se oženio.

Ovu veliku vili koju je dobio odlučio je da slijedi njegovim sinovima a on je kao otac odlučio da sve to na vrijeme naznači u testamentu pa tako da do njegove djece ne bi bilo sukoba on je rekao ovo:

“Žikin sin se oženio nedavno a nako toga se doselio i u njegovu kuću na Bežaniji. Istina je da mu je Žika obezbjedio već stan ali on tu nekretninu je proslijedio dalje i za nju ima druge planove. Žikina kuća je jako velika i ima dosta mjesta tu. Njemu je teško da bude sam, jer više neće da se ženi pa je odlučio i da mu sinovi budu tu. Odlučio se napisati testament da se sinovi ne bi svađali.”