PEPELJUGA IZ ŠKOTSKE – KONOBARICA POSTALA POZNATA PREKO NOĆI

Keti Gregson je jedno nasmijano lice kojem je tako reći kašika pala u med. Njena priča će va pokazati da još uvijek postoji nada za preokretima u životnim situacijama.

Puno ime, Keti Gregson Maklaud, je već jučer bila obična konobarica u Škotskoj. Od malena je imala strašno velik talenat za pjevanje. u kafiću u kojem je konobarila je pjevala rijetkim noćima i tada se zadesio čovjek iz uprave “Columbia records”-a. Primjetivši njen talenat brzo joj je ponudio ugovor koji je odgovarao svim njenim prohtjevima.

Na TikTok društvenoj mreži često objavljuje isječke svoji pjesama i prikazuje grube ideje svojih autorskih stvari. Velika telvizijska mreža BBC piše odlomak o ovoj talentiranoj mladoj dami iz Škotske, i to na osnovu samo kratkog videa od 45 sekundi koji je ona prethodno objavila na TikTok. Ekskluzivno za BBC, mlada Keti Gregson izjavljuje svoje osjećaje povodom ovog životnog preokreta. “Dosta sam kroz život radila i trudila se da postignem najbolje za sebe što mogu.” ” Nisam očekivala nikada da jedan hobi iz djetinjstva sasvim nasumično i slučajno da mi donese takvu sreću”.

Zvijezda u usponu izjavljuje kako se još više zasljubila u muziku i obećava da će unijet svu sebe u svoju umjetnost.