RAJ NA ZEMLJI – POGLEDAJTE ZEMLJU U KOJOJ MALO RADIŠ A PUNO UŽIVAŠ

Danas vam predstavljamo priču o jednoj vrlo zanimljivoj temi. Prvenstveno da livas zanima koji narod najbolje uspijeva da uklopi svoje slobodno vrijeme sa poslovima i obavezama. Vjerujte ovi rezultati su potkovani socijalnim studijima. Stanje blagostanja je je teško postići. To predstavlja potpuni balans privatnog vremena i poslovnih obaveza. Kao što smo već spomenuli postizanje idealne ravnoteže nije nikada lagano.

U životu imamo dosta takozvanih kočnica. To su jednostavno nepredvidive situacije koje otežavaju vaše životne okolnosti. U nastavku teksta pogledajte koji su to narodi sposobni za takvo nešto. Naime u naučnim socijalnim studijama su obrađeni mnogi faktori i podaci. U neke od tih faktora ubrajamo, prosječan broj radnih sati po sedmici, godišnji odmor i njegova dužina, procenat stanovništva i tako dalje. U ovu socijalnu studiju bilo je uključeno veliki niz zemalja i sve su bile učestvovale unutar studije. Svi su bili obuhvaćeni istraživanjem.

Prema kriterijama koji su pomno bili praćeni i uzeti u razmatranje, otkriveno je da je Luksemburg na vrhu ljestvice. Taj narod ima povelik broj beneficija u skladu sa svojim zanimanjem i životne dobi.