PIJTE OVAJ ČAJ 3 PUTA DNEVNO: Kod Drhtanja, Pojačanog Lupanja Srca, Vrtoglavice, Znojenja, Gubitka Daha…

Doživljaj preopterećenosti mislima može rezultirati različitim fizičkim simptomima poput drhtanja, ubrzanog rada srca, vrtoglavice, znojenja i otežanog disanja.

Strah od suočavanja s poniženjem, neugodnošću, smrću ili bilo kojim drugim nekontroliranim negativnim događajem može značajno iscrpiti vašu energiju i oslabiti vašu odlučnost.

Nesigurnost može dovesti do ciklusa ponašanja koja se ponavljaju, kao što je stalno provjeravanje jesu li vrata zaključana, traženje curenja plina ili provjeravanje je li svjetlo isključeno.

Preplavljujuće emocije depresije, negativnosti i straha počinju preuzimati kontrolu. Vaša sposobnost obavljanja svakodnevnih zadataka, kako na poslu tako i kod kuće, postaje smanjena.

Vjerujte da je nemoguće pobjeći iz ovog nemilosrdnog ciklusa. Ipak, postoje ljekovite biljke koje mogu pomoći. Kada je riječ o borbi protiv tjeskobe i stresa, optimalna biljna opcija je korijen biljke sladić, znanstveno poznat kao Glycyrrhiza glabra.

Ljekovita svojstva ove biljke su vrlo korisna, jer može učinkovito riješiti različite bolesti. Jedna od njegovih značajnih komponenti je spoj koji dijeli sličnosti s kortizolom, hormonom koji pomaže u lakšem upravljanju tjeskobom i stresom.

Osim toga, ova praksa pomaže u reguliranju nadbubrežnih žlijezda, promicanju mentalnog mira i poticanju logičnog zaključivanja.

RECEPT:

Uzmite komadić korijena sladića i stavite ga u posudu napunjenu vodom za kuhanje. Pustite da lagano kuha otprilike 30 sekundi prije nego što ga maknete s izvora topline.

Nakon što je čaj odstajao dvadeset minuta, treba ga filtrirati kako bi se uklonile sve krutine, a zatim zasladiti žličicom meda ili agavinog sirupa. Preporučuje se konzumiranje ovog čaja tri puta dnevno.