Pogledajte na šta liči bivši suprug Mire Škorić: Poznati Srpski hirurg je kćerku odveo do oltara i po prvi put se javno pokazao! (FOTO)

Danas ćemo malo da se bavimo sa domaćom estradom i scenom i kao što možete da vidite sa nekim raznim dešavanjima koje su oko nas. Većina pjevačica je sada u Americi i Australiji te se tu rade turneje koje su mnogo plaćene. Aca Lukas i Saša MAtić kao i Ana Kokić su samo neka imena koja su svoju sreću tražili tamo.

Tako mi danas govorimo o prošlosti te ćemo malo da govorimo i o poznatoj pjevačici Miri Škorić. Ona se udala za poznatog hirurga i to davne 1995 godine a razveli su se samo nakon 3 godine jer je njihov brak bio nestabilan. Jednostavno nisu mogli da funkcionišu jer su po mnogo čemu drugačiji bili. Njihovi karakteri su bili toliko različiti i nisu mogli da se slože i tako ni ti bračna zajednica nije mogla da funkcioniše. Ono što je sada jako interesantno jeste to d je sa njima na vjenačnju kuma bila Ana Bekuta a njena unuka Sonja je bila djeveruša Milici i jasno je da je to prijateljstvo koje traje i dan danas.

Kada se Mira Škorić udavala slike sa vjenačnja u hotelu Interkontinentala u Beograd tada su svi tabloidi o tome govorili a novine su se prodavale kao lude tada. Treba spomenuti da i Ana Škorić,kuma Cece nije pojavila na vjenačnju Milice i to je sve šokiralo.