Morao je godinama da šuti i krije: Zet Peca krio tajnu svoje tašte Nede Ukraden i njenog kolege Marinka Rokvića! Na kraju se umješao a onda je ovo nastalo (ŠOK) (FOTO)

Neda Ukraden je za vrijeme bivše Juge bila jedna jako popularna pejvačice te je ona imala iza sebe karijeru koja je trajala jako dugo skoro pa pet decenije. Iako je ona sada u sedmoj deceniji zivota ali ona je i dalje jako aktivna i dalje nastupa i ima pjesme ali i hitove. Ona ima brak iza sebe gdje je dobila kćerku koja je bila i ostala zauvijek njen centar svijeta a ona joj je podarila i unuke. Koliko su bliski kao porodica govori činjenica da zive svi skupa u Nedinoj vili a njen zet jako voli i cijeni Nedu i ponaša se prema njoj kao i prema majci.

Neda je jednom prilika rekla da će biti mu zahvala na jednom gestu jer je doveo on do pomirenja između nje i Marinka Rokvića koji su u svađi bili deset godina, Neda je istakla kako je uvijek jako voljela Marinka i njegovu cijelu porodicu ali da jedan period nisz govorili. Nikada nije htjela da kaže koji je to razlog bio ali jednostavno bio je incident jedan koji Neda nije mogla da oprosti i sve joj je tada bilo šokantno a nakon tog incidenta noc je preplakala.

Tako je prošlo 10 godina a onda je njen zet došao na ideju kako da ih pomiri i na Nedin jedan rođendan to su uspjeli. Marinko je tada Nadi čestitao rođendan na ponoć i svađa i šutnja između njih je prekinuta tog trenutka. Sledeći dan je Neda zvala Marinka i pjevala mu pjesmu i poslala video poziv na šta se Marinko jako obradovao.