Predviđanja Nostradamusa za 2024. godinu – Pet velikih događaja je već uspio predvidjeti, spominje se i Putin!

Nostradamus, francuski astrolog i ljekar iz 16. stoljeća, poznat je po svojim proročkim katrenima koji su navodno predviđali budućnost.

Dok je legitimnost ovih predviđanja teme debate, ona izazivaju radoznalost i interesovanje ljudi diljem svijeta stotinama godina.

Nostradamusova predviđanja pokrivala su širok spektar tema, uključujući prirodne katastrofe, političke potrese i velike povijesne događaje. Unatoč dvosmislenosti i nejasnoći njegovih proročanstava, mnogi i dalje vjeruju u njihovu točnost i nastavljaju ih proučavati i tumačiti do danas.

Prema predviđanjima Nostradamusa, 2024. godine Putinovo rukovodstvo će se suočiti sa svojom sudbinom tijekom Godine zmaja, suočavajući se i sa izazovima i sa prilikama. Osim toga, očekuje se da će kinesko širenje globalnog dosega omogućiti utjecaj bez presedana, potencijalno čak i nadmašiti druge supersile.

Područje medicine će doživjeti revolucionarne promjene, posebno u području umjetnih organa, koje bi mogle fundamentalno promijeniti način na koji se transplantacije izvode.

Također se predviđa da će rast umjetne inteligencije biti eksplozivan, s potencijalom da transformiše različite industrije i uvede eru tehnoloških čuda. Konačno, Zapadna Europa će svjedočiti pojavi magnetskog mladog lidera čiji će utjecaj odjeknuti u geopolitičkom pejzažu.