Srbija u nevjerici, svi gledamo snimak kako OVA djevojka baca bidermajer – Mnogima je čudan ovaj trend, ali je uspio pokoriti svijet!

TikTokerka Sumeja Ćoralić, sada Majstorović, nedavno se udala za svog izabranika, a rešila je da sve detalje oko organizacije venčanja podeli sa svojim pratiocima. Ona je potanko opisala kako je izgledala njena proslava – od ulaska u salu, pesme za prvi ples, preko puštanja letećih lampiona, venčanice, frizure…

Jasno je da se Sumeja i te kako potrudila da sve izgleda savršeno, a posebno se izdvojio snimak na kome je pokazala inovativan način na koji je ona “bacala” bidermajer.

Naime, lepa plavuša prigrlila je trend koji je već neko vreme izrazito popularan u svetu, a kod nas još uvek nije zaživeo u toj meri. U ovoj metodi neveste ne bacaju bidermajer, već su za njega privezane satenske trake, a svaka neudata dama na svadbi treba da uhvati po jednu.

Devojke su sve na plesnom podijumu, igraju i zabavljaju se zajedno sa mladom, a ona dok joj je bidermajer u rukama nasumice pušta jednu po jednu traku – a devojka koja drži tu traku treba da ode sa podijuma. Logično, ona koja poslednja ostane na podijumu sa nevestom je srećnica kojoj će pripasti buketić i koja će se po narodnom verovanju sledeća udati.

Snimak ove popularne tehnike “bacanja” bidermajera na Sumejinom venčanju pregledan je preko 80 hiljada puta… A da li će se ovaj trend primiti i širom Srbije i Balkana, kao što je to slučaj u svetu, ostaje da vidimo!

@sumeja.coralic

Kako sam ja “bacala” bidermajer, pogledajte u nastavku🤭 #wedding #bride #wedingday #weding2023 #weddingideasforyou #weddingidea #bidermajer

♬ original sound – SUMEJA ĆORALIĆ