Prije nego što je postala pjevačica, radila je kao čistačica?! Šokantni detalji o prošlosti Teodore Džehverović isplivali u javnost!

Teodora Džehverović je pop-folk pjevačica u usponu iz Srbije i poznata sudionica reality programa Zadruga. Rođena je u Kačarevu 10. veljače 1997. godine i prepoznata je kao jedna od najzanosnijih mladih zvijezda u industriji. Trenutačno živi i radi u Beogradu, Teodora je kao dijete isprva željela postati odvjetnica prije nego što je shvatila svoju strast prema glazbi.

Odrastajući u malom gradu, suočavala se s brojnim predrasudama pojedinaca koji su vjerovali da znaju sve o njoj, a koji su joj govorili da nikada neće ostvariti svoje snove. Stoga je ushićena kada joj prijatelji koji su prije sumnjali u nju dopru i čestitaju na njezinim uspjesima.

Teodorina krajnja težnja je svrgnuti Jelenu Karleušu s prijestolja i preuzeti njezino mjesto vladajuće kraljice. Unatoč kritikama da je odijevanje neprimjereno njezinim godinama, umjetnica ostaje samouvjerena i smatra da se nema čega sramiti.

Teodora Džehverović, poznata pjevačica, ne može biti ponosna samo na svoj glas. Njezina zategnuta tjelesna građa također je predmet ponosa, što često pokazuje otkrivajućim fotografijama objavljenim na raznim platformama društvenih medija. Ova mlada pjevačica u životu se susrela sa nedaćama. Uz majku je preuzimala izazovne i mukotrpne zadatke kako bi jednostavno spojila kraj s krajem.