ŠOKANTNI SNIMCI SA TELEFONA – DRAMATIČNA SCENA U PLANINAMA

Socijalni i društveni život je ugrožen postao dolaskom društvenih mreža. Veći broj svjetske populacije je postalno totalno ovisno o korištenju interneta za društvene medije. Čak i sami na sebi možete primjetiti da ne možete da se suzdržite a da ne otvorite neki portal ili da napišete nekom poruku. Također malo više zaluđeni ljudi društvenim mrežama, to iskazuju svojim mnogobrojnim objavama.

Ne može proći trenutak da se ne ppostavi neka fotografija ili video. U nastavku ćemo vam dati više informacija o stvarnom događaju koji se mogao odigrati puno fatalnije zbog drutvenih mreža. Planinar i entuzijasta sa Povlena se našao u životno opasnoj situaciji. Sav događaj je snimio svojom kamerom. Njegov video je postao viralan u samo minutama otkako je objavljen. Na videu prikazuje šumski puteljak, a u kadru pogleda na planinske šume nalazi se i ogroman medvjed. Naime sasvim slučajno je na smimku vidio medvjeda sa mladuncem.

Naravno tako divlja životinja u prisustvu svog mladunčeta će postati opasna i teritorijalna. Upazivši je na snimku na vrijeme, maldi planinar je uspio da napravi sigurnu distancu između sebe i potencijalne opasnosti za živu glavu.