RASKOŠ I BOGATSTVO – ŽIVE NAJBOLJE MOGUĆE ALI OPET NEŠTO FALI

Za danas smo vam spremili jednu priču koja dolazi sa bosansko – hercegovačkih prostora. Naime radi se o našoj zvijezdi Branki Sovrlić. Danas ima jako zavidnu karijeru i život. Sve preko svog truda i rada ostavrila je popularnost i sebi život zajedno sa suprugom ukrasila do maksimuma. Ona i njen suprug posjeduju lanac restorana u glavnim gradovima naših zemalja, pretežno Sarajevo i Beograd.

Ali uprkos tom svom uspjehu i sreći postoji nešto što ne mogu imati. Naime njen suprug i Branka već dugo pokušavaju da dobiju djete ali im ne ide od ruke. Kaže kako je život takav da iako je samo nekolicini život da sve na tanjiru ali šlag na tortu nikada nije došao. Umjetna oplodnja je nešto što su pokušali i istraživali, ali im ni tu nije bilo spasa. Posjetili su veliki broj velikih i akreditovanih klinika ali nije bilo vajde.

Posjeduju vilu na Ilidži koja je prelijepa i nevjerovatno sređena, Branka i njegov suprg ljubav i pažnju usmjeravaju na nju dok ih sreća ne zadesi i da im djete. Branka je takođeer jako dobra sa svojim mlađim sestrama i čak izvori pišu da svu tu majčinsku ljubav koju ima dati daje njima.