“Šamarčina odmah preko usta.” Bekuta više nije fina i smirena! Neviđen blam. Ana Bekuta na brutalan način napala Viki-uvrede pljuštale (FOTO)

Za Zvezde granda moramo da kažemo da je to najbolje muzičkom takmičenje na Balkanu te postoji tu i dvije decenije. Na Grandu svi imaju priliku da pokažu se i svoje kvalitete i prevare nema jer je tu sve uživo. ALi kao što možete i da vidite jako često se dešava da budu sukobi mišljenja među kolegama. Mnogo se spekulisalo o tome da je ovo takmičenje koje je namješteno ali iako se o tome govori Zvezde Granda su i dalje najgledanije takmičenje.

Tako smo bili svjedoci da se desio sukob mišljenja kod Ane Bekute i Viki Miljković  koje inače svaki dan iznose neke kritike na račun svojih kolega a i naizgled jako mirna Ana Bekuta. Kao što možete da vidite na videu Viki je zamolila svoje mentore da ne komentarišu njene greške ako oni te iste ne mogu da naprave i kod svojih kandidata. Bekuta se vjerovatno u tome svemu pronašla pa rekla da Viki nema pojma šta radi i da i ne zna da bi dala svom kandidatu da pjeva tu pjesmu.

 

Pogledajte o čemu se ovdje radi!