Sanji Kužet je dosta šutnje: Otkrila pravu i jedini istinu o tome da li je Snežana uzimala novce od kandidata! EVO na čijoj strani je ona (FOTO

Zvezde Granda sada trese velika afera i to je afera koja do sada nije zapamćena na esstradi. NAime direktor Granda Saša Popović je na sve načine pokušavao da se izvuče iz ovoga da se skrene pažnja na nešto drugo ali nažalost koliko god on to htio nije mu pošlo za rukom.

KAko smo mogli da saznamo od njega on je jasno stao iza svog stava da niko od zaposlenih iz Grand produkcije ne smije govoriti niti se oglašavati povodom ovog a sada vidimo da su se svi oglasili da  bi ni manje ni više pravdali Snežanu. Ona je optužena da je od jednog kandidata tražila novca ali da su u Grandu naravno svi to negirali a ni Sanja nije mogla da šuti pa je krenula da govori istinu a evo na čijoj je i ona strani sada.

 

 

Naravno i jasno je da sam ja na strani svoje kolegice iz Granda, Snežane koja je jako dobar i posvećen mentor da se previše i daje a vidimo ad bi joj pametnije bilo da se nije zbližila sa kandidatima jer to niko ne cijeni.