SLOMIO MI SRCE FUDBALER – KATARINA GRUJIĆ U SUZAMA

Tema koje ćemo se danas dotaći odnosi sse na našu domaću scenu, tačnije dramu sa domaće scene. Naša poznata pjevačica Katarina grujić je prošla kroz nešto dramatično nedavno. Ova tema je baš aktuelna na svim portalima. Bitno je prvo napomenuti da je Katarina grujić postala poznata preko Zvijezda Granda.

Odatle je bila primjećena i pokazala je svoju vještinu i talenat u muzici. Odatle je išlo samo na bolje. U njenom privatnom životu se nalazio suprug Marko gobeljić i kćerka Katja. Ono što smo do sada znali jeste da su živjeli sretno u perfektnoj harmoniji. Uživali su u ljubavi svaki dan.

Naime pojavila se informacija koja je i nju šokirala. Zabavljala se sa momkom koji je imao već ženu a da to nije ni znala. Kada je saznala suočila se sa svojim ljubavnikom koji tada obećao da je razvod na putu i da su za razvod već spremni papiri.

Taj razvod nikada nije dolazio i to je jako negativno uticalo na emotivno stanje Katarine. Kaže da je bila toliko glupa što je vjerovala u njegove riječi te je ispala izigrana. Neki izvori govore da se radi o Ognjenu Vranješu ali Katarina sama nikada to nije potvrdila.