“Ja sa Marijom ne bi popio ni kafu.” Aca Lukas opleo po Mariji kao nikada do sada a i po Zvezdama Granda. Ja sam pobjegao i spasio se

Tema kojom ćemo da se bavimo danas jeste jako zanimljiva i uvjeravamo i vas da će ova tema da vas sve zanima. Ovdje glavni akter cijele priče sada je Aca Lukas koji je inače poznat po tome da nema dlake na jeziku i da je uvijek jasno i glasno govorio o svemu a kada se radi o tome kada je pjevač burnu reagovao na izjavu koju je nedavno dao Đorđe David koji je u intervju rekao i poručio Lukasu: “Nije dobro da on pljuje iz izvora iz kojeg je nekada pio vodi.”

On je mislio radi ACINOG komentara koji je on nedavno uputio svim članovima žirija Zvezde Granda a sada je on Davidovu izjavu rekao: “Nisam pio vodu ja ni sa kojeg izvora i odatle se vode napio nisam. Ja sam godinama bio u Zvezdama Granda ali za džaba jer sam mislio da to radim kao priajtelj. Mislio sam i da ostali rade za džaba ali jedina budala sam bio ja. Đorđe David je duplo kraće od mene u žiriju i vjerujem da još uvijek nije u toj priči. Tamo sam bio osam godina a nisam ukapirao kakvi su to tu sve prevaranti. On je kratko to u Zvezdama Granda i nije ništa ukapirao.

Na pitanje da li će da se vrati on je rekao:

“Gdje da se vratim? Da sjedim gdje sjedi i odvratna Marija Šerifović? Ja sa njom ne bi sjeo ni kafu da popijem u istom restoranu a ne u žiriju da budem sa njom.