Uspjela je smršati sa 100 kilograma – Uopće ne izgleda kao ista osoba, pogledajte kako je to Kristina uspjela uraditi!

Krstinja Todorović debitirala je u javnosti tijekom glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”. Njezine vokalne sposobnosti impresionirale su i publiku i suce, no tijekom cijelog natjecanja bila je izložena kritikama zbog svoje težine. Čini se da je ta kritika dovela do njezine odluke da se podvrgne operaciji smanjenja trbuha i zatezanja kože, što je rezultiralo gubitkom težine od gotovo 100 kilograma.

Sada svakom novom objavom iznenadi svoje pratitelje na društvenim mrežama pokazujući svoju novu, vitkiju figuru. Krstinja sada samouvjereno ističe svoje obline, često viđene u sportskim crnim kombinezonima, koji naglašavaju trud koji je uložila u svoje tijelo.

Nakon razvoda, bivša zvijezda “Granda” ponovno je preuzela djevojačko prezime i vratila se u obiteljsku kuću. Na kraju je ponovno pronašla ljubav i iznenadila svoje pratitelje otkrivši novog partnera kojeg je mjesecima skrivala od javnosti.

Podgoričanin Radovan zarobio je srce zanosne pjevačice koja svoju fotografiju ne dijeli često javno. Upravo joj je on pomogao da vrati povjerenje u ljubav. Nedavno je objasnila zašto njihov odnos drži u tajnosti, a također se pozabavila bi li ponovno riskirala. Za mene je biti u vezi s pravom osobom nešto najljepše u životu. Uvjerena sam da bih se ponovno udala. Vjeru u brak nisam izgubila jer me sadašnji partner u to uvjerava.