Nabacila na sebe višak kilograma i izobličila se- Pogledajte kako danas izgleda Indira Radić! Mnogi su se šokirali kada su je vidjeli- ONA JE PROMJENILA LIČNI OPIS (FOTO)

Sve je šokirao izgled Indire Radić koja je prije nekoliko dana bila u jednom klubu i to nakon nekoliko godina muzičke pauze. Ona je tokom svoje karijere imala mnogo hitova i godinama je ista i ne mijenja imidž pa je uvijek bila prepoznatljiva po svojoj kovrdžavoj kosi i prirodnom licu. Njen izgled se mijenjao a pjevačica je nabacila nekoliko kilograma i ujedno se sa tim ponosi.

Doks u neki govorili da višak kilograma ništa ne znači i da pjevačica zaista izgleda sjajno i da imaju neki koji su se pitali zašto je ona sve to dozvolila sebi jer je ona inače dama koja je uvijek bila zanosna. NAime Indira je takva da se pojavila sa svojim širokim osmjehom i popela se na binu i zaista je uživala u svom poslu. Nije marila na poglede i komentare i svima je dala do znanja da ona uziva u svom izgledu i da zaista uživa u tome. U članku vi možete da vidite slike na kojima se vidi koliko se Indira promijenila ali je jako bitno da je sretna.