Oni se sa ovog puta nikada nisu vratili: Šabana ubio pijani vozač, Nemanju pregazio autobus a nju jedva izvukli iz smrskanog automobila! UZNEMIRUJUĆE SLIKE (FOTO)

U NASTAVKU mi danas govorimo o jednoj jako tužnoj temi a i sami ste mogli da zaključite da se ovdje radi o poznatim pjevačima. Naime veliki broj naših poznatih ličnosti je svoj zivot okončali jako tragično a o obavjestima o njihovoj smrti sve je šokirala i uznemirila a mi ćemo danas da govorimo o jednoj.

Zadnja vijest koja je potresla javnost jeste vijest o smrti mladog pjevača NEMANJE Vukotića koji je prije dvije noći poginuo na relaciji puta Šid-Beograd kod Dobanovačke petlje se nesreća desila a kada je on sletio sa puta i udario u ogradu a sumnja se da je nakon toga napustio vozilo da bi prešao autoput a na njega je tada naletio autobus koji se kretao iz smjera Banja Luka.

Isto tako pjevač anđeoskog glasa nikada prežaljen Toše Proeski nas je napustio 2007 godine i tada se desila nesreća na putu ZAgreb- Lipovac i on je nastradao tada u nesreći a imao je samo 26 godina.

Ljubiša svima poznatiji kao Luis je preminuo u nesreći koja se desila 2011 godine na magistralnom putu Bačka Topola i Novi Sad. Takođe kralj narodne muzike Šaban Šaulić je isto tako nastradao u nesreći koja se desila 17.02-2019 godine u Njemačkoj a do nesreće je došlo kada je pijani vozač naletio na njih.