Radi nje Milan Stanković je prekinuo višegodišnju šutnju: NJEGOVA nova ljubav- svima veliki šok! NAKON dvije godine priznali sve

Nekada jako poznat pjevač Milan Stanković je na sebe skrenuo pažnju još u takmičenju Zvezde Granda gdje je tada ostavio jako dobar utisak na sebe ali nakon toga njegova karijera je išla samo uzlaznom putanjom. U to vriejme se i saznalo za njegovu ljubav sa kolegicom Radom koja je trajala tada nekoliko godina ali na kraju je propalo jer ni ti jedno od njih dvoje nije znalo kako da se izbori sa pritiskom koje im javnost predstavlja i mediji su ih pratili. prije nekog vremena krenule su priče da su ipet skupa ali ni ti jedno od njih nije htjelo da govori o tome.

Milan je uvijek bio prepoznatljiv po svojim frizurama, svom stajlingu koji je bio poseban a na samom vrhuncu karijer eje predstavljao Srbiju na pjesmi Eurovizije te je to napisao Goran Bregović mada nije napravio i neki veliki rezultat. A onda se desilo da Milan nestaje sa muzičke scee i drastično se promijenio i nabacio višak kilograma pa su mediji govorili da treba dijeta da se desi.

I sam je u nekoliko navrata za medije govorio da želi da smrša te se podvrgnuo i nekom posebnom režimu prehrane a sada radi i na svojoj duhovnoj promjeni i posjećuje crkve i manastire u Srbiji i Crnoj Gori. Posvetio se mnogo vjeri a mediji su počeli da govore da Milan ima i želju da se zamonapi. A čini se da je oko mršanja sve to bilo kratkog daha i pokazala se jedna slika gdje se vidi da dijeta nije prioritet.